Home » Onze expertise » Het Japanse concept

Het Japanse concept

Sushi Market biedt u het beste van de Japanse gastronomie in uw winkel.

Sushi Market biedt u een concept van Japanse stands binnen grootwarenhuizen. Onze troef, om u dagelijks hoogwaardige producten aan te bieden, bereid door onze sushichefs. Al onze producten worden ter plekke voor u gemaakt om een ​​hoge versheid te garanderen.

De versheid van onze producten is ons leidmotief: we houden ons aan zeer nauwkeurige hygiënenormen, in overeenstemming met de eisen van de winkels.

Al onze producten zijn geselecteerd bij de bron, uit een selectie van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Elke vis komt van een door Sushi Market gekozen boerderij vanwege de garanties voor kwaliteit en traceerbaarheid.

Ons nieuwe aanbod van verse sushi in supermarkten heeft een groot voordeel: de prijs! Onze wens is om de consumptie van sushi te democratiseren. Dus geniet van je favoriete sushi tegen gereduceerde prijzen in een omgeving.

We proberen zo dicht mogelijk bij de Japanse cultuur en traditie te blijven, maar proberen je ook innovatieve producten aan te bieden en ons assortiment zo vaak mogelijk te vernieuwen. Elke maand vind je een nieuwe Box van de maand voor slechts € 10,90 en speciale boxen voor je favoriete culturele evenementen.